Formand:
Martin Kramer Frandsen
martinkf@knabstrup-skytteforening.dk
+45 30844474
Martin er uddannet Socialpædagog og har i 12 år arbejdet inden for specialområdet med handicappede voksne, samt børn og unge med særlige behov. Martin er uddannet Riffel og Pistol instruktør/træner samt Stationschef ved terrænskydning. Martin træffes hver mandag og torsdage efter aftale.

Forretningsfører:
Allan Riemer
allanr@knabstrup-skytteforening.dk
Allan er uddannet Herregårdsskytte og har hele hans voksne liv arbejdet med våben. Allan har i en årrække været aktiv skytte og instruktør samt aktiv i bestyrelsesarbejdet. Allan er uddannet Riffel og Pistol instruktør/træner. Allan træffes hver onsdag og efter aftale.

Bent V. Hansen
benth@knabstrup-skytteforening.dk
Bent har i en lang årrække været aktiv skytte samt aktiv i bestyrelsesarbejdet i Knabstrup Skytteforening. Bent er uddannet Riffel instruktør/træner. Bent træffes hver torsdag eller efter aftale.

Christian Vest
chriastianv@knabstrup-skytteforening.dk
Chriastian er uddannet våbensmed og har været aktiv jæger og skytte i mange år. Christian træffes efter aftale.

John Romlund.
johnr@knabstrup-skytteforening.dk
John er uddannet Pistol og Riffel træner. John har en mangeårig fortid i Militæret. Udover hans bestyrelsesarbejde har John vore airsoft afdeling. John træffes hver mandag og efter aftale.