Lokaler og faciliteterne

Banerne

Knabstrup Skytteforening har 12 baner i kælderen under Knabstrup Hallen. Her kan der skydes på afstande fra 6 meter, 15 meter, 25 meter og 50 meter.

Alle banerne er godkendt i våbenklasse 8, hvilket betyder at der må anvendes al tilladt ammuntion i kaliber op til .357 magnum og .45 ACP samt fuldkappet. 
De fire pistolbaner har udover almindeligt skivetræk på 15 meter også et vende- og duel anlæg på 25 meter.


Desværre er vores baner alt for slidte. De blev bygget og taget i brug i 1971, hviket de bærer stor præg af. Det er Knabstrup Skytteforenings håb, at kunne rejse den nødvendige kapital til at få banerne renoveret til nutidens krav. Vores mål er at få dem bygget om, så vi har 12 baner, der kan kombineres på 10 meter, 15 meter, 25 meter og 50 meter – godkendt i alle våbenklasser og med elektronisk markeringsanlæg.


Der udover arbejder Knabstrup Skytteforening, i samarbejde med Knabstrup Hallen, KIF, Skydebaneforeningen Danmark, DGI mfl. intensivt for, at udbygge Knabstrup Hallen og få lavet et stort kombineret Skytte- og Idrætscenter. Et samlet center med knap 12.000m2 under tag. Her af indendørs skydebaner op til 200 meter. Et helt nyt tænkende koncept, der kombinerer traditionel skydning med mange nye og spændende idrætsfaciliteter. Hvis du vil hører mere om dette, er du altid velkommen til at tage kontakt til Knabstrup Skytteforening.