Riffel

Riffelskydning er en fremragende måde at træne sine alsidige skydeevner.

I riffelskydningen findes der et utalt af forskellige discipliner. Afstandene går fra 15 meter og helt op til 600 meter og man kan skyde med mange forskellige våben og kaliber. I Knabstrup Skytteforening har vi indendørs baner, hvor vi kan skyde 15 meter og 50 meter – hele året rundt i op til kaliber .22

Riffelskydning udfordre din motorik, træner dit øje og teknik i forskellige stillinger, Stående, Knælende og Liggende.

I Knabstrup Skytteforening har du mulighed for at deltage i lokale turneringer, Sommerturneringer, Vinterturneringer, Landsdelsmesterskaber, Danmarksmesterskaber og Nordiskmesterskaber. Er du rigtig dygtig, kan du ligeledes blive udtaget til Landsholdet – både hos DGI og Dansk Skytte Union.

I Knabstrup Skytteforening er alle vores trænere uddannede.

Hvis du ønsker maskimal udfordring, er terrænskydning måske noget for dig. Der skydes der på ukendte afstande – udendørs i terræn i forskellige stillinger og på forskellige mål typer. Her bliver du i sær presset på din præcision. Vind og vejr kan her være afgørende faktor for, hvor du rammer. 

Har du lyst til at prøve kræfter med Riffelskydning? Så kom ned til os og prøv det. Vi giver altid en gratis prøvetime med 10 skud, den første gang du kommer. Find vores trænere på trænersiden, under foreningen.