Mission og vision

Vi arbejder hårdt for at fremme skydesporten og tiltrække nye medlemmer!

Det er også derfor vi er gået i gang med nogle lange fremtidsplaner, som at få bygget nye flotte skydebaner. Hvis alt går som planlagt, så skulle vi gerne blive en af de bedste skydebaner i Danmark.

I Knabstrup Skytteforenings Formålsparagraf står der:
Foreningens formål er at give mulighed for at dygtiggøre sig inden for skydesporten som idræt, og dermed øge interessen her for. Samt lære børn og voksne at omgås skydevåben og behandle disse med omtanke. Samt fremme den enkelte og fællesskabet sundhed, trivsel og kulturelle virke.

 Dette tager bestyrelsen naturligvis meget seriøst. Derfor ønsker vi at være med til at udvikle skydesporten i Danmark. Knabstrup Skytteforening ønsker at være trendsættende og deltager derfor aktivt i at udvikle nye skydediscipliner. Bestyrelsen arbejder målrettet for at fastholde den fantastiske udvikling, som foreningen har haft gennem de sidste 7 år. Det er bestyrelsens målsætning at fordoble vores nuværende medlemsantal på 125 medlemmer inden udgangen af 2020. Dette vil vi gøre ved at udvide vores skydeprogram og tage nye discipliner i brug. Herunder bl.a. Airsoft og Jagtriffel.

Bestyrelsen arbejder også målrettet for at få total renoveret vores meget nedslidte skydebaner i Knabstrup Hallens kælder. Det er Knabstrup Skytteforenings ønske at blive blandt de førende indenfor idrætstilbud, fokuseret på børn og unge med særlige behov – herunder ADHD, ADD, omsorgssvigt mv. Derfor har Bestyrelsen indledt et samarbejde med blandt andet Farmen Dagskole, der er et tilbud for udsatte børn og unge i Region Sjælland. De udsatte børn og unge/børn og unge med særlige behov, er et område Bestyrelsen arbejder målrettet for at udvide og udvikle. Vi har i dag udannet trænere, der er specialiseret i dette område. Det vil vi naturligvis udnytte og gennem deltagelse i landsdækkende forskningsprojekter er det vores vision, at blive et uddannelse sted for målrettet idrætstilbud til denne målgruppe.