Airsoft Challenge

Airsoft Challenge er en spændende aktivitet, hvor deltagerne skyder med replica våben (airsoft) mod skiver og konkurrerer på hurtighed og på præcision.

Gennem Hurtigheds samt Præcisions øvelser lærer deltagerne om sikkerhed og korrekt våbenhåndtering. I løbet af kort tid vil deltagerne udvikle deres koncentrationsevne, fokus og selvkontrol.

Vi tilbyder følgende skydeøvelser her i Knabstrup Skytteforening

Hurtig-skydning: Skytten skyder fra fast standplads på en række skiver, der er placeret i forskellig afstand og højde. Det gælder om at ramme alle skiver på kortest mulig tid. På den elektroniske skydebane kan skytterne lære mellem en række øvelser, hvor sværhedsgrad og spænding øges, og hvor lys og farver indgår.

Præcisions-skydning: Skytten skyder fra fast standplads på et mål, der er placeret på en forudbestemt afstand og højde. Det gælder her om at ramme plet uden tidsfaktor. Der bruges typisk papirskiver fra 10m til 15m afstand. Ved at skifte skivestørrelsen kan skytten justere sværhedsgraden. Denne disciplin er velegnet til både introduktion, teknikøvelse og konkurrence.

Vi kan tilbyde et godt udvalg af realistiske replicas, vi har 4stk 1911, og takket være vores sponsorer Gunzone.dk har vi 1stk CZ Shadow2 og 1stk Glock17.

Har du din egen airsoft replica ville dette være en fordel at medbringe selv, dog skal den tjekkes af foreningen før den tillades at bruge på vores skydebaner. Det vil yderligt koste 25kr pr gang for forbrug af drivmidler samt kugler hvis ikke egne er medbragt.

Vi skyder med 0.25g kugler og forventer derfor du skyder med samme vægt. Husk at læse op på loven angående transport af Airsoft/Hardball

Aldersgrænsen starter ved 13 år og det koster

  • 125kr for børn (under 16år) 
  • 250kr for voksne (16år og op)

at deltage pr halvårligt og så bliver man meldet ind i Knapstrup Skytteforening, dette vil åbne op for muligheder for at prøve at skyde med krudt inden for foreningens åbningstider.

Åbningstider:

Airsoft challenge vil forgå hver mandag fra 16:30 til 18:00.

Da Airsoft Challenge er en relativt ny sport tilbyder vi at man kan komme ned de første 2 gange og prøve det af, dog er før tilmelding er nødvendigt.

I samarbejde med DGI vil der i fremtiden være stævner/konkurrencer i de forskellige discipliner.

 

Tilmelding på: airsoft@knabstrup-skytteforening.dk

Underviser: Mikael Andersen

Gæste underviser: Martin Christensen

Sted og adresse: Ventedgårdsvej 42, 4440 Mørkøv.