Pistol

Pistolskydning er en sport, der udfordrer dig både på præcision og på hastighed. Der findes, ligesom i Riffelskydning, et hav af forskellige discipliner i Pistolskydning. De mest almindelige er 15 meter og 25 meter. Men også Duel-, faldmål-, sekund- og terrænskydning, er nogle af de mest populære og alsidige discipliner i pistolskydning.

I Knabstrup Skytteforening, har vi indendørs skydebaner på 15 meter og 25 meter, med duel- og vendebane. Vores baner er godkendt til og med våbenklasse 8, hvilket betyder at vi må skyde med alle godkendte kaliber, også magnum og fuldkappet.

I Knabstrup Skytteforening, har du mulighed for at deltage i lokale turneringer, Sommerturneringer, Vinterturneringer, Landsdelsmesterskaber, Danmarksmesterskaber og Nordiskmesterskaber. Er du rigtig dygtig, kan du ligeledes blive udtaget til Landsholdet – både hos DGI og Dansk Skytte Union.

I Knabstrup Skytteforening er alle vores trænere uddannet.

Hvis du ønsker maskimal udfordring, er terrænskydning måske noget for dig. Der skyder der på ukendte afstande – udendørs i terræn i forskellige stillinger og på forskellige mål typer. Her bliver du i sær presset på din præcision. Vind og vejr, kan her være afgørende faktor for, hvor du rammer.

Har du lyst til at prøve kræfter med Pistolskydning? Så kom ned til os og prøv det. Vi giver altid en gratis prøvetime med 10 skud, den første gang du kommer. Find vores trænere på trænersiden, under foreningen.

Knabstrup Skytteforening, har 5 professionelle Walther GSP i kaliber .22 som du kan låne når du skal træne. Derudover har vi også et udbud af Grov våben – Pistol og Revolver i kaliberne: 9mm – .38spec – .357magnum