Nyt fra Knabstrup Skytteforening!

Knabstrup Skytteforening tilbyder nu som noget nyt også Jagttegnsundervisning. Sidste år, havde vi vores skytte, Bjørn Ovesen på kursus og fik ham certificeret som Jagttegnsinstruktør. Det resulterede i at vi, i efteråret for første gang, kunne tilbyde Jagttegnsundervisning. Dette kursus blev en succes, så nu tilbyder vi endnu et kursusforløb med opstart tirsdag den 7. maj kl 19.00 i vores lokaler i Hallens kælder. Ligeledes tager vi også fat i hundetræning med start torsdag den 18. april kl 18.30. Se meget mere om disse nye tiltag på vores Facebook side: facebook.com/knabstrupskytteforening.

2018 var også et meget spændende år for Knabstrup Skytteforening, der ud over de nye undervisningstiltag også bød på en pæn medaljehøst til foreningen. I alt resulterede det i:

1 stk Nordisk Mesterskab Bronzemedalje
12 stk Danmarks Mesterskab Guldmedaljer
4 stk Danmarks Mesterskab Sølvmedaljer
2 stk Danmarks Mesterskab Bronzemedaljer
1 stk Landsdels Mesterskab Guldmedalje
4 stk Landsdels Mesterskab Bronzemedaljer

På billederne ses nogle af vores børne og junior Riffelskytter, i Vingsted. Tobias Harting Holmboe og Rune Keiniche Hansen, debuterede ved dette års DM på 15m riffel. Til trods for sommerfugle i maven, placerede de begge sig pænt midt i feltet, så vi har store forhåbninger til dem fremover. Vores nye pistol skytte, Heidi Rømer Hansen debuterede ligeledes ved DM i 15m pistol, hvilket resulterede i en flot Bronze medalje i hendes klasse. Et par af vores Junior skytter, Mikkel Brandt og

Patrick Schmidt, deltog ligeledes i DM 15m riffel og placerede sig i den øverste fjerde del af feltet.

Som de fleste nok har hørt, har vi i samarbejde med Knabstrup Hallen, KIF, DGI, Dansk Skytteunion, Dansk Jægerforbund og Skydebaneforeningen Danmark, også gang i en større udvidelse og modernisering af Knabstrup Hallen. Meningen er at Hallen fremover også vil rumme et konkret skyttecenter, RC baner og nye og tidssvarende lokaler og haller til alle typer af aktiviteter. Det hele begyndte i 2016, hvor Skydebaneforeningen Danmark ønskede at gentænke hvordan skydebaner skal bygges og indrettes, for at fremme skydesporten i Danmark. Knabstrup Skytteforening gik sammen med Hallen og fremsendte et projektforslag til Skydebaneforeningen. Det blev sammen med 4 andre Skytteforeninger i Danmark udvalgt til, at være med til at tegne fremtidens skydebaner. Det første møde mellem projektgruppen (Knabstrup Skytteforening, Knabstrup Hallen og Knabstrup Idrætsforening), arkitektfirmaet: DGI Faciliteter, DGI og Skydebaneforeningen Danmark blev hurtigt arrangeret.

”I er jo bindegale! – Jeg elsker det!” udbrød direktøren for DGI Faciliteter, da han fik forelagt projektgruppens visioner og straks kastede arkitekterne sig over designet af det nye anlæg.

Alt dette kan I læse meget mere om på vores nye fælles hjemmeside: http://skyttecenter.nu

Der er opsat plancher og 3D model over projektet i Knabstrup Hallen.

Med venlig hilsen

Martin Kramer Frandsen, formand for Knabstrup Skytteforening.