Sommerturnering på 25M pistol

Holddannelse til Sommerturnering på 25M pistol

Kryds dig på pistol hold til sommerturneringen, LDM, og DM 2019. Det indebærer kun i alt 5 registrerede skydninger pr. disciplin frem til sept. Hvis du gerne vil deltage er det lige til, tag kontakt til de holdansvarlige.

25m Std. 25m fin 22 = Martin Christiansen
25m GPA & 25m GF = Nerik Frandsen
25m GR & G32 = Allan Riemer

Nye medlemmer eller deltagere i turneringen, må dog udfordre de 4 bedste på holdet, for at få en plads, frem til d. 15 Maj 2019. Det foregår således at man beder en af de 4 på holdet om at være banekommandør, og så skyder man sig simpelthen ind blandt de 4 bedste skydninger. Sker dette, vil man sparke nr. 4 ned på en 5 plads, og man er på holdet. I klubben hænger liste om hvem der er på holdene.

Hvis du var med sidste år, men flere gange var forhindret i fremmøde skal du regne med hold 2. Også hvis du er ny skytte i turneringsskydnings regi, og ikke har ambitioner om 1 holdet, men blot vil deltage for spændingen og træningen, er det hold 2 du skal afkrydse.

Husk!!! Når du er på hold med andre, ligger der et ansvar på dine skuldre. Hvis du udebliver, og ikke finder en substitut, ryger holdet.

De første skydninger til sommerturneringen ligger således:

– 1. runde skydes i uge 20, med indberetningsfrist 20. maj
– 2. runde skydes i uge 23, med indberetningsfrist 10. juni
– 3. runde skydes i uge 26, med indberetningsfrist 1. juli
– 4. runde skydes i uge 33, med indberetningsfrist 19. august

Derefter kommer LDM i August, og DM i september

Husk at der bliver trukket lod blandt deltagende hold, om et præmievåben til klubben.